Kennel Vikings blogg

Direktlänk till inlägg 20 april 2007

Premiär

Av Isabel - 20 april 2007 13:00

Idag har vi haft premiär hemma, vi fick nämligen passa vårt lilla barnbarn Vilja för första gången :-)). Hon blir 7 veckor imorgon.........ni kan tro hon har vuxit......tiden går så fort. Allt gick jättebra, vi satt i soffan och mös och till slut somnade hon så gott på mitt bröst......mmmm så gosigt. När hon vaknade fick hon mat och sen rapade hon som en hel karl hihihi.


Gizzmo var såååå sotis och skulle helst ligga uppe på mig hella tiden men där låg ju Vilja så han försökte lägga sig över henne med, det gick ju inte så bra förstås. Till slut nöp han tag i hennes strumpa, drog av den och sprang iväg med den........allt för jag skulle resa mig och jaga efter honom.


Bessa brydde sig överhuvudtaget inte om henne, hon luktade på henne och sen var hon nöjd med det och rullade ihop sig i sin korg.


Birka var jätte nyfiken och ville hela tiden snusa på henne och gärna tvätta av henne också, vi försökte leda hennes tunga till huvudet istället för ansiktet.

----------------------------------------------------------------------

Ser ut som om Birka har börjat löpa nu så förhoppningsvis blir det en dejt med fästmannen Brasse om ca. 14 dagar. Hon är som en klocka med sina löp den lilla damen, det är exakt 6 mån och 2 dagar sen hon löpte sist och så har det varit med varje löp...........det har slagit med max ett par dagar åt änna eller andra hållet. Hoppas hon blir nöjd med vald fästman, det är en väldigt bestämd liten dam som annars kan vara en riktig bitch mot gossarna när det inte passar.

 
 
Nilla

Nilla

21 april 2007 08:27

Åhhhh vad härligt med barnbarn ska själv bli faster i sommar för första gången det ska bli såååå kul!

Hoppas att det blir bra med Brasse & Birka och hoppas att det tassar omkring små vikingar snart!!!!!

Kram Nilla

http://vastgotaspets.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Isabel

21 april 2007 10:53

Ja det hoppas jag med, det hade varit så roligt att äntligen få prova på hur det är att ha en kull valpar men som sagt........det är en dam med väldigt bestämda åsikter även när hon löper......fråga Gizzmo, han vet.

 
Ingen bild

Jette

21 april 2007 22:48

Jag tror faktiskt inte att Birka kan motstå Brasses charm. Dessutom så har han övat på Kajsa och Kajsa älskar annars bara sig själv.
hejhej

 
Ingen bild

ulla

22 april 2007 13:43

Som jag längtar efter henne - Vilja menar jag. Pratade med Manuella igår och hon berättade att ni passat henne - ja du Bellamia - visst är det en fantastisk känsla att hålla, snusa o pussa på sitt barnbarn. Efter teaterfestiv. kommer jag till Manuella o Vilja i alla fall.Inte en chans hinna innan tyvärr. Och snart har du kanske huset fullt av små vovve-barnbarn haha. Love you puss kram u

 
Ingen bild

Isabel

23 april 2007 08:20

Vad kul att du har hittat till min blogg! Ja visst är hon ett litet underverk, lilla Vilja och du kan tro hon har växt. Förstår mycket väl att du är nyfiken på henne, hon var ju så liten när du såg henne.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabel - 22 december 2017 11:06


 

Av Isabel - 23 juni 2017 14:43

Vi planerar att ta en sista kull på Freja, du kan läsa mer om vår härliga tjej på hennes sida.Tilltänkt fästeman är härliga Nicke (Torpets Findus), tack Marit Cronquist på Brokärrets kennelför att vi får använda oss av din fina kille. Nicke är precis...

Av Isabel - 15 maj 2017 21:48


I söndags var det återigen dags för en lyckad västgötaspetsträff på Storegård hundpark. Vädergudarna var med oss och vi hade strålande väder med solsken, en temperatur på 20 grader och vindstilla, det tackar vi för. Hela 75 st. hundar var på plats me...

Av Isabel - 7 maj 2017 12:51

Återigen lite nya bilder från valpköpare. Denna gången är det på Tösen (Vikings Vilda Vilja) som bor hos damiljen Brahme/Dahlqvist på Tornaslättens Kennel. Bilderna är från årets kosläpp på Storegård där vi har våra västgötaträffar.   Vi vill pa...

Av Isabel - 23 april 2017 11:30

Jag blir alltid lika glad när jag får nya bilder från våra valpköpare. Här är fina Alva (Vikings Stolta Sarabi) efter vår Freja (Vikings Fräcka Freja) och NOUCH SVVCH Höckgårdens Arn. Söt som socker...Foto: Catarina & Clas Silfverhielm.     ...

Presentation

Translate into your own language

My Facebook

Kennel Viking on YouTube

 

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards