Kennel Vikings blogg

Alla inlägg under april 2007

Av Isabel - 6 april 2007 17:04

Dom flesta har nog sett den här innan men den är värda att se igen och har ni inte sett den innan måste ni bara se den.......jag skrattar lika mycket var gång jag ser den, snacka om schizofren hundhttp://www.youtube.com/watch?v=dPrTrhenAH0

Av Isabel - 4 april 2007 18:32

Då var man 1.170:- fattigare, i dag har vi nämligen återigen varit hos veterinären. Birka har vaccinerats och Gizzmo har blivit ren o fin om tänderna.......det var verkligen dags, han luktade apa i munnen. Var bara tvungen att ta en bild på honom när vi precis hade kommit hem, den stackaren har varit groggy hela dagen fast han är bättre nu på kvällen. Visst ser han bara för go ut?

Av Isabel - 1 april 2007 14:00

Över halva dagen har gått och ännu inget aprilskämt.......skönt, kanske jag slipper det här året också.Vädret är bara så underbart man kan önska och vissa av träden här på gården har t.o.m redan fått små ljusgröna blad......bara sååååå underbart. Hundarna stortrivs och fast vattnet säkert fortfarande är svinkallt har Birka redan hunnit med några simturer.......hon är verkligen en riktig badnymf och tar alla chanser hon får att ta sig ett dopp.Vårdikt av Wilhelmina SchedinJag har sett detdu har sett detalla har sett det idag. Det skedde ett undersom var något fintoch gjorde oss muntraoch glada. Jag talar om detdu talar om detalla talar om det idag. Att fåglarna sjungeroch våren är här.Björkarna har slagit ut!

Presentation

Translate into your own language

My Facebook

Kennel Viking on YouTube

 

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards