Kennel Vikings blogg

Direktlänk till inlägg 10 juli 2010

Tvååker

Av Isabel - 10 juli 2010 18:37

Vilken värme!!........jag smällter bort. Sånt här väder är verkligen inte min grej, sen kvittar det hur mycket portugis jag är. Ge mig 20-21 grader med en lätt bris så är jag fult nöjd.


Fredagen och lördagen har varit vigt till utställningen i Tvååker. Jätte trevligt att träffa alla trevliga människor. Vi övernattade på Björkängs Vandrarhem som var ett mycket trevligt ställe som jag kan rekomendera. Ligger fint omringat av träd vilket gör det skuggigt och skönt för hundarna. Det här med vandrarhem är verkligen underskattat. Vi har använt oss av vandrarhem det flesta gångerna vi har behövt övernattning i samband med utställningar och än så länge bara blivit besvikna en av gångerna, sen så träffar men oftast väldigt trevliga människor.


Här kommer en sumering av resultatet.


Tvååker dag 1 - Domare: Karl-Erik Johansson 


Gizzmo: Bhkl 3 ck BIR-veteran

Hund med mycket kvalitet av utmärkt typ, synerligen välskuret vackert maskulint huvud, mörka ögon, bra uttryck och bett, vacker hals, ngt sänkt rygg, stubbsvans, utmärkt bröstkorg och vinklar, utmärkt steg, utmärkt päls i fällning, bra kondition, visar sig bra, utmärkt mentalitet.


Alice: Ukl. 1:1

Hund av mycket god typ med ett feminint huvud, välplacerade öron, kunde ha något tydligare stop markering, bra bett, saknar P1 på vä. överkäke, vacker hals, bra bröstkorg och vinklar, stubbsvans, rör sig ok men blir ngt. välvd över ländparti, bra päls, urfälld, mycket bra mentalitet.


Tvååker dag 2 - domare: Elina Haapaniemi


Gizzmo: Bhkl 2 ck BIR-veteran

9-årig mycket typisk veteran som visas i mycket bibehålen kondition, vackert hanhundshuvud, bra bett och tänder, bra hals, aningen mjuk rygg, bra ben och benstomme, välkroppad, bra bakställ, rör sig med bra steg, aningen lös framtill.


Alice: Ukl 1:2

Feminin tik av bra typ och proptioner, bra skalle med aningen långt nosparti, bra bett, behöver ngt. mörkare ögon, bra hals, lagom benstomme, behöver bättre front och frambensrörelser, lagom kropp, bra bakbensvinklar, rör sig väl från sidan ngt. trångt bak.


Dag 1 stannade  vi kvar till BIS-veteran finalen men det blev ingen placering för Gizzmo. Dag 2 bestämde vi oss för att strunta i BIS-veteran finalen. I och med att västgötarna gick som första rasen i ringen var vi ju färdiga tidigt med rasbedömningarna vilket gjorde att vi hade fått sitta och vänta i ca. 5 timmar på BIS-veteran finalen. Vi bestämde oss för att åka hem istället och väl hemma däckade jag och sov säker i 3 timmar på soffan under en fläkt på högsta speed.

 
 
Ingen bild

Tove Höckgårdens kenel

10 juli 2010 20:25

Grattis till Gizzmos fina reslutat i Tvååker
en riktig fin kille Kram Tove

 
Gunnel

Gunnel

11 juli 2010 14:19

Grattis gick ju bra som vanligt. Letade efter er men kunde ej finna. Synd hade varit kul.
Gunnel.

http://www.kennelrattoslatt.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabel - 22 december 2017 11:06


 

Av Isabel - 23 juni 2017 14:43

Vi planerar att ta en sista kull på Freja, du kan läsa mer om vår härliga tjej på hennes sida.Tilltänkt fästeman är härliga Nicke (Torpets Findus), tack Marit Cronquist på Brokärrets kennelför att vi får använda oss av din fina kille. Nicke är precis...

Av Isabel - 15 maj 2017 21:48


I söndags var det återigen dags för en lyckad västgötaspetsträff på Storegård hundpark. Vädergudarna var med oss och vi hade strålande väder med solsken, en temperatur på 20 grader och vindstilla, det tackar vi för. Hela 75 st. hundar var på plats me...

Av Isabel - 7 maj 2017 12:51

Återigen lite nya bilder från valpköpare. Denna gången är det på Tösen (Vikings Vilda Vilja) som bor hos damiljen Brahme/Dahlqvist på Tornaslättens Kennel. Bilderna är från årets kosläpp på Storegård där vi har våra västgötaträffar.   Vi vill pa...

Av Isabel - 23 april 2017 11:30

Jag blir alltid lika glad när jag får nya bilder från våra valpköpare. Här är fina Alva (Vikings Stolta Sarabi) efter vår Freja (Vikings Fräcka Freja) och NOUCH SVVCH Höckgårdens Arn. Söt som socker...Foto: Catarina & Clas Silfverhielm.     ...

Presentation

Translate into your own language

My Facebook

Kennel Viking on YouTube

 

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards