Kennel Vikings blogg

Alla inlägg under maj 2016

Av Isabel - 8 maj 2016 22:20

Igår fixade husse vår valphage i storarummet. Vi har fått mycket mera plats och kan se heeeeela världen. På natten får vi dock fortfarande sova i valplådan. Vi har även fått smaka på riktig mat och mums vad gott det var, se sjäv på videosnuten här nedanför.



 


Vi älskar vår kudde, den är skönt att både ligga på den, under den och intryckt emot den.

 



 

Av Isabel - 6 maj 2016 23:22

Nu är vi 2 1/2 vecka gamla och på dagarna har vi börjat få hänga med morsan ut i stora världen utanför valplådan. Först ut var Bia bädden i vardagsrummet men det tog inte lång tid förrän vi upptäckte att det var så mycket roligare utanför den. Av någon anledning så sover vi också mycket bättre utanför Biabädden och valplådan än i dom. Morsan verkar också tycka det är mysigare att pyssla om oss när vi är lösa ute i stora världen.


 


Det finns mycket märkliga grejer ute i stora världen.......och luktar konstigt gör dom också.

 


Jag har redan fått den stora uppgiften att hjälpa morsan och morbror att vakta dörren.

 


Men jag blev så trött av det så jag bestämde mig för att överlåta uppgiften till dom och sova istället.

  

Av Isabel - 4 maj 2016 09:42

Trots att de har blivit betydligt rörligare ny så räcker orken inte så länge än. Världen rör sig fortfarande mest om mat och sömn.


 

 


Gossen Mufasa och tjejen som går under arbetsnamnet Gizzmostubb på rygg.

 

Av Isabel - 1 maj 2016 20:54

Idag fyller vi 2 veckor. Då borde man ju fira tycker man men nä nä nä, här får man bara stå ut med en massa otäckheter istället. Först ut var kloklippningen.......inget kul kan vi berätta. Sen var det dags för vägning för att matte skulle kunna dosera avmaskningsmedlet rätt och sen tvingades vi svälja eländet......tvi tvi tvi säger vi bara. Tur morsan kom och gav oss ett tröstmål efteråt, allt kändes genast mycket bättre. Dagens vikt slutade med en tik på 770 gr, tik + hane på 940 gr. och en tik på 970 gr.


Presentation

Translate into your own language

My Facebook

Kennel Viking on YouTube

 

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards